Home / музика / Мадона ще хвърля диамантни погледи на стадион „Васил Левски“
Поп дивата ще има на очите си сенки, съдържащи висококачествени розови брилянти, а веждите й ще бъдат изписани с диамантен прах...

Мадона ще хвърля диамантни погледи на стадион „Васил Левски“

Кралица от ранга на Мадона залага на нов имидж. Естествено. И Нейно величество много добре знае, че истинската магия идва от очите – особено, когато трябва да плениш хиляди хора наведнъж. По кралски Мадона се възползва от най-доброто. Ето защо, на предстоящия й концерт в София, освен с осем различни костюма, за чието преобличане ще й помагат петима човека, ще я видим и с забележително ефектен и скъп грим.

250Поп дивата ще има на очите си сенки, съдържащи висококачествени розови брилянти, а веждите й ще бъдат изписани с диамантен прах с общо тегло два карата. Новият макияж ще плени публиката с блясък и великолепие, смята личният гримьор на певицата от 2002 г. насам Джина Брук.

Де факто, това са най-скъпите изкуствени мигли в света, направени специално за певицата от дизайнера на Neiman Marcus. Цената им е 10 000 долара.

Брук, която е и лична приятелка на Мадона, заедно със световноизвестния гримьор Shu Uemura, измислила идеята за диамантените изкуствени мигли още през 2004 г., а Мадона ги ползва в един от видеоклиповете си (Ray of Light) и ги слага на очите си само веднъж след това.

Днес те могат да бъдат поръчвани в седем от бутиците за бужута на Neiman Markus. Сред тях има и такива, които стигат цени до 30 000 долара, особено ако са направени от редки диаманти.

Европейското турне Sticky&Sweet на Мадона започна на 4 юли в Лондон и вече мина през Белгия, Италия, Испания, Франция, Германия, Норвегия, Русия и Естония. Предстоят концерти във Финландия, Дания, Чехия, Полша, Словения, Сърбия, Унгария, Румъния. Шоуто на 29 август на Националния стадион „Васил Левски“ е предпоследна спирка от турнето, която ще завърши официално в Израел.

Доказателство за кралската същност на Мадона са и „сухите” факти около визитата й – 28 танцьори, 120 пудриери, 200 триъгълни апликатори за слагане на грим, 9 гардеробиери, 16 души екип за кетъринг и храна, 18 бутащи се закачалки за дрехи за танцьорите и бенда, 100 накитници, 100 чорапогащници само за нея… Цялото това величие ще се обслужва от японци, руснаци, австралийци, алжирец, дори румънски роми. /Даниел Димитров

(Материалът е публикуван и в www.mmtv.bg)

About Даниел Димитров

Check Also

Режисьорът Александър Мутафчийски: „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили, за да ни покаже пътя

СОФИЯ,  19.03.2024 12:24  (БТА)  „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили – за да ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!