Home / музика / Лили Иванова ще пее три поредни вечери в зала 1 на НДК

Лили Иванова ще пее три поредни вечери в зала 1 на НДК

След концертите в Пловдив, Варна и Русе, Лили Иванова добавя още седем дати, на които почитателите й ще могат да я видят и чуят на живо.

Концертът на 21 февруари в Града на тепетата бе разпродаден напълно още преди седмица, но все още има билети за морската столица – на 20 март, и най-големия ни дунавски град – два дни по-късно.

Националното турне на най-голямото име в българската поп музика продължава с още четири кътчета в страната, в които Лили не е пяла от години.

В Благоевгад тя се връща след 2-годишна пауза – 16 април, зала „Скаптопара“. Ботевградчани не са виждали своята любимка от 2011 г., новата среща е на 18 април в Спортната зала.

Още една спортна зала очаква бившата републиканска шампионка по гимнастика, но в Свиленград. Лили ще извиси глас там на 10 май, три години след последното й гостуване на същото място.

Първият засега концерт на открито ще бъде в Плевен на 22 юни в Летния театър. Лили се връща пред публиката в родния град на Емил Димитров след 4-годишна пауза.

Точно една година след рекордно бързо разпродадените два концерта в зала 1 на НДК, Лили Иванова се готви за триптих в  столицата – на 25, 26 и 27 октомври. Предвид интереса, от екипа на певицата не отричат, че може да бъде обявена и четвърта дата. Билетите в София са от 40 до 150 лева, а в страната – от 30 до 60.

Материалът е публикуван в bTVnovinite.bg <<<

About Даниел Димитров

Check Also

Режисьорът Александър Мутафчийски: „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили, за да ни покаже пътя

СОФИЯ,  19.03.2024 12:24  (БТА)  „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили – за да ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!