Home / музика / И Катето Евро се завръща в новия „Орекстър без име“, но не като Рени

И Катето Евро се завръща в новия „Орекстър без име“, но не като Рени

Катето Евро ще се присъедини към екипа на новия „Оркестър без име“, мюзикълът, чиято премиера ще бъде на 1 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. Филмовата класика по Станислав Стратиев е своеобразен дебют за актрисата, която изпълнява ролята на колоритната певица Рени. В  новия спектакъл публиката ще има възможност да види отново един от първите секс символи на родното кино, но този път в различно амплоа. В ролята на Рени влиза певицата Мария Илиева, на която се пада честта да пее Che sara и … още нещо. Георги Мамалев, другата голяма звезда от филма, за пореден път ще докаже, че…

Георги Мамалев - актьорът, заради когото „кокошките спряха да снасят“, също ще изненада с ново амплоа

Like
User Rating: Be the first one !

Катето Евро ще се присъедини към екипа на новия „Оркестър без име“, мюзикълът, чиято премиера ще бъде на 1 ноември в столичната зала „Арена Армеец“.

Филмовата класика по Станислав Стратиев е своеобразен дебют за актрисата, която изпълнява ролята на колоритната певица Рени. В  новия спектакъл публиката ще има възможност да види отново един от първите секс символи на родното кино, но този път в различно амплоа. В ролята на Рени влиза певицата Мария Илиева, на която се пада честта да пее Che sara и … още нещо.

Георги Мамалев, другата голяма звезда от филма, за пореден път ще докаже, че е призван да разсмива с неподражаемия си хумор.

„Това е една от най-хубавите идеи, които съм чувал през последните години. С голяма радост приемам поканата да участвам в този грандиозен проект“, казва Мамалев. По думите му образът на Гошето продължава да живее във времето…

Актьорът, заради когото „кокошките спряха да снасят“, също ще изненада с ново амплоа, а ролята на Гошето ще поеме Румен Угрински.

Чаровната Диляна Попова ще се превъплъти в ролята на красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.  След като зад гърба си вече има няколко български сериали и филми на голям екран, актрисата от „Стъклен дом“ се впуска и в изцяло ново за нея предизвикателство – мюзикъл.

Попова ще си партнира със Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Компания ще им правят също Николай Урумов (Другаря Миташки) и Стефан Щерев (Велко).

Публиката ще има възможност да види и оригиналния култов джип, с който музикантите от лентата обикалят българското Черноморие в търсене на големия успех, обещават организаторите.

Впечатляващи декори и екран с размер над 250 кв. м ще осигурят визуализацията. Зрителите в „Арена Армеец“ ще наблюдават  отблизо и детайлно действието в мюзикъла, благодарение на над 5 камери, които ще следят всяка стъпка на артистите.

До тогава да си припомним някои от незабравимите реплики от „Оркестър без име“:

– „Ти какво си мислиш, бе? Ми и ние пушиме цигари „Кент“ и ядем бонбонки „Тик так“. (Павката)
– „Ай сиктир, десет дена ше ѝ свиря под прозореца… Да не е Лайза Минели!“ (Филип)
– „Глей ся кво прави бас китарата… ми там е работата, че нищо не прави“. (Павката)
– „Другарката певица Рени!“
– „Всичко живо свири и пее. Двама души не може да хванеш за работа“.
– „Може да е „Сейко“, но е назад…“ (Велко)
– „Млад съм! Млад съм, бе! И ми се живее! Живее ми се, бе!“ (Миташки) 

Материалът е публикуван в btvnovinite.bg <

About Даниел Димитров

Check Also

Едуардо Гереро: Съвършената красота е да бъдеш себе си

Ако страстта е най-близката до ума асоциация с един танцьор на фламенко, кое е по-силно? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!