Home / музика / Бивш член на ФСБ се завръща за първия концерт на групата в „Арена Армеец“

Бивш член на ФСБ се завръща за първия концерт на групата в „Арена Армеец“

                ФСБ ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с концерт в най-голямата зала у нас – „Арена Армеец”. В съботната вечер на 7 октомври,  публиката ще чуе вечните българи класики – „Високо”, „Няма как”, „Не така”, „Обичам те до тук”, „След десет години” и много други. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и вече се продават. На сцената ще излязат настоящите членове на групата – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия заради събитието Александър Бахаров, един от създателите на ФСБ през…

Легендарната българска рок група ще отбележи 40-годишния си юбилей в най-голямата зала

FSB
User Rating: Be the first one !

 

 

 

 

 

 

 

 

ФСБ ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с концерт в най-голямата зала у нас – „Арена Армеец”.

В съботната вечер на 7 октомври,  публиката ще чуе вечните българи класики – „Високо”, „Няма как”, „Не така”, „Обичам те до тук”, „След десет години” и много други. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и вече се продават.

На сцената ще излязат настоящите членове на групата – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия заради събитието Александър Бахаров, един от създателите на ФСБ през 1976 г.

Бахаров е автор на много аранжименти, не само на ФСБ. Работи като студиен музикант в звукозаписите за филмова, театрална и поп музика. До 1983 г. се изявява като композитор, аранжор и съавтор в албумите на ФСБ, както и във всички концертни турове и изяви на групата в България и чужбина. От 1983 г. живее и работи в Германия. Мястото му във ФСБ заема бас китаристът Ивайло Крайчовски.

ФСБ е единствената родна рок банда, удостоена през 1989 г. с най-високото отличие за музикални постижения – „Грами”, за аранжимента на Cielito Lindo, световноизвестния хит на Хосе Фелисиано.

Материалът е публикуван в btvnovinite.bg <

About Даниел Димитров

Check Also

Бернд Глемзер: Винаги си малък, когато си пред пианото

Пред пианото винаги си малък, казва той. Но това не пречи да създаваш чудеса, докосвайки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!