Home / кинце / 1000 начина да си отмъстим на лоши съседи
Комедията „Да разлаем съседите“ може да се гледа като продължение на всеки един от многобройните сериали на подобна тематика...

1000 начина да си отмъстим на лоши съседи

1

Комедията „Да разлаем съседите“ може да се гледа като продължение на всеки един от многобройните сериали на подобна тематика. Единствената разлика е, че в кино продукцията са вложени доста повече пари за ефекти и зрелищни сцени.

Филмът с оригинално заглавие Bad Neighbours (Лоши съседи) предлага всевъзможни и зловещи до извратеност варианти за отмъщение на тези, които се оплакват от комшиите си. Просто трябва да отделите 96 минути, за да попиете от техниките, които сякаш са консултирани от пиромани, наркомани, психиатри и луди фенове на … Де Ниро.

2

Всъщност, заслугата за откачения екшън е на екипа, съставен от експерти в областта на комедиите. Режисьор е Ник Столър („Прелъстен и изоставен“, „Секс, наркотици и Лас Вегас“), а сценаристи са Андрю Коен и Брендън О‘Брайън („40-годишен девственик“, „Смешни хора“).

4

Не бива да подминаваме и сладурите от актьорския състав, част от които по време на снимките са били подложени на нечовешки изпитания.

От едната страна на съседския фронт, в ролите на палави студенти ще видим Зак Ефрон („Училищен мюзикъл“) и Дейв Франко („Зрителна измама“), чиито смахнати номера са подсилени от банда не по-малко смахнати техни колеги от университета.

3

От другата страна са младите родители Мак (Сет Роугън) и Кели Раднер (Роуз Бърн), които се радват на новородената си дъщеря. Идилията им обаче се превръща в ад, когато в къщата до тях се нанасят необузданите купонджии от студентското братство „Делта Пси“ и ги посрещат с думите „Добре дошли в мрака, кучки“.

Филмът не блести с особено силни и запомнящи се реплики, но е идеален за убиване на свободното време през топлите дни, в които времето е лошо.

„Да разлаем съседите“ ще бъде по кината у нас на 9 май, едновременно със световната премиера.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xAcnbBCN1xY&w=420&h=315]

About Даниел Димитров

Check Also

Саболч Хайду: Всеки ден получаваме малки дози щастие, но не го разпознаваме

Саболч Хайду – една от най-интересните личности на „София филм фест“ (2024), е и шеф …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!