Home / радостта от живота / Блян, който те прави … Forever Crazy
Le Crazy Horse - от сърцето на Париж ...

Блян, който те прави … Forever Crazy

1

Съвършенството на красотата рядко може да бъде помирисано в реалните условия на един изтормозен от жителите си град като София. Рядко може да се усети как нежността на едно голо женско тяло те гали и пренася в друго измерение, без това да обърква хормоните ти и да те превръща в прасе.

Красотата е съвършенство, а когато съвършенството е облечено в голота, която възприемаш на фона на прекрасна музика, това е Le Crazy Horse. Блян направо от сърцето на Париж. Блян, който те прави … Forever Crazy.

Шоуто „Forever Crazy” е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Умен мъж. Или по-скоро поумнял с времето мъж. Тъй като в началото, в програмата включвал клоуни, илюзионисти и жонгльори, но с времето явно е осъзнал, че цирковите елементи не са най-добрият символ на фината еротика, която виждаме днес.

Интересно, на ръба на перверзията и много по френски звучи факта, от още от създаването си през 1951 г. всички момичета в кабарето преминават през специален ритуал на инициация в Crazy Horse, където получават сценичните си имена. Красавиците не могат да напускат гримьорните си без разрешение и не могат да говорят с мъжете от персонала.

Смайващи са и критериите, по които ги подбират – височина от 164 до 172 см, разстояние между зърната – 21 см, разстояние от пъпа до венериния хълм – 13 см. Звучи фатално. И е така за всеки, който го е видял и усетил.

2Снимки: Dahnyelle

About Даниел Димитров

Check Also

Мервин Курлански

Мервин Курлански пред БТА: Изкуството може да бъде форма на дизайн

София, 21.04.2022 12:45  (ДАНИЕЛ ДИМИТРОВ, БТА)  Мервин Курлански е един от най-ярките представители на съвременния дизайн …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!