Home / музика / Най-великата баба!
Надявам се, чакам и искам български артист да пълни 15-хилядна зала с билети по 100 лв.

Най-великата баба!

Следващия път Лили Иванова ще направи концерт на Луната с участието на музиканти от непознати на човешката цивилизация планети и това, може би, пак няма да се забележи в държавицата България. Защото тук броят зъбките, годините, болежките, парите, но не и песните, публиката, бисовете…

Извратеняците се опитват да надникнат под полата на една 73-годишна жена (!!!), вместо да чуят гласа й, който все още издържа на фронта 3 часа без да гасне нито за миг.

Оставам без дъх. Надявам се, чакам и искам български артист да напълни 15-хилядна зала с билети по 100 лв.

Оставам без дъх. Кристален звук. Най-добрият, който съм чувал досега в „Арена Армеец“ – не Джей Ло, не Лейди Гага, не Шаде, Маде или който и да е друг. А българин!

Оставам без дъх. Не е възможно този глас да излиза от това тяло. Слушал съм наборите й Сезария Евора, Том Джоунс, Омара Портуондо, Алла Пугачова, Хулио Иглесиас и доста младежи… Бледнеят.

Оставам без дъх. Няколко хиляди са дошли да гледат Лили „през крив макарон“, както написа една от парцаливите газети. Същата или друга вестникарска недоноска недоумяваше как е възможно някой да плати само за да слуша, а ден преди концерта ни информира, че певицата си била поръчала персонална линейка, щото Ванга й предрекла, че ще умре на сцената…

Оставам без дъх и изтръпвам от енергията и миризмата, която се носи след изгорелите от аплодисменти ръце и след изгарящия заряд на глас, оставащ без дъх…

Браво, Лили!

About Даниел Димитров

Check Also

Бернд Глемзер: Винаги си малък, когато си пред пианото

Пред пианото винаги си малък, казва той. Но това не пречи да създаваш чудеса, докосвайки …

3 comments

 1. Anastas Djidrov

  Едно от най-ценните неща, на който ме научи Лили Иванова бе:

  „Едни хора оставят следа само от подметките на обувките си, а други много повече…“

 2. Силвия

  Най-голямата, най-великата и вечната Лили Иванова. Няма база за сравнение. Колкото повече зло се бълва за нея, толкова по-велика и незабравима става тя.
  Бях 5-годишна, когато я видях на живо за пръв път преди 38 години в тогава съществуващият цирк. След изпълнението и вълнуваща отидох да и поднеса букет цветя. Подадох и го с трепереща ръка, след което побързах да се отдалеча. Тя ме повика обратно, попита ме за името и ме целуна по бузата. Никога няма да забравя този прекрасен момент. Върнах се на трибуната при майка ми още по- развълнувана и споделих впечатлението си от аромата, на който ухаеше Лили и величието, което излъчваше.
  30 години по-късно, отново и поднесох цветя след един неин концерт, също така бе топла към мен, ухаеща и величествена.
  Лили е доставяла и все още доставя прекрасно настроение и положителни емоции в много поколения.
  Не успях да отида на снощния концерт, но с нетърпение очаквам записа, който ще видим в най-прекрасната семейна Бъдни Вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!