Home / музика / Crazy P подгряват за втория РarkLive
Организаторите обещават, че това е само първата от поредицата изненади...

Crazy P подгряват за втория РarkLive

ParkLive започва поредица от събития, с които ще подгрее феновете за предстоящото второ издание на феста. На 20 февруари, съвместно с хърватския The Garden Fest, ще има специална вечер „A get together” с участието на Crazy P Soundsystem и Joe 90 Futureboogie.

Организаторите обещават, че това е само първата от поредицата изненади

Crazy P, които бяха гости на първия ParkLive, съвсем заслужено бяха номинирани в престижната класация на DJ Magazine за най-добро шоу на живо за 2009 г.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gsq3iNW60us]

Музикантите признават, че трудно би могъл да се опише стилът им и въвеждат нов термин – хард лаундж, в който се преплитат елементи от диско, хаус, асид, техно, соул, рок, джаз….

При второто им гостуване у нас от формацията ще видим съоснователя й Крис Тод и вокалистката Даниел Мур. По същото време Джим Бейрън ще забива в Лонодон  Като състуденти Крис и Джим създават Crazy P през 1995 г., а през 2002 г. към тях се присъединяват басиста Тим Дейвис, перкусиониста Мав и Дани – единствената дама в екипа.

За да си припомним истинското фестивално изживяване, на 20 февруари към Crazy P ще се присъедини и Joe 90 – диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie. Негова запазена марка е качествената музика и доброто парти по сцените фестивали и клубове в Европа. Весело и енергично са двете думи, с които може да се опише всяко негово изпълнение… 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_LD2gpk9AKw]

В събитието ще има и българско участие – DJ NoGood.

Билетите вече се продават на цена от 15 лв. в мрежата, както и на касите в зала „България”, НДК, Sofia Live club. На място, в деня на събитието, пропуските ще струват с пет лева по-скъпо.

About Даниел Димитров

Check Also

Бернд Глемзер: Винаги си малък, когато си пред пианото

Пред пианото винаги си малък, казва той. Но това не пречи да създаваш чудеса, докосвайки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!