Home / звукът на бозата / Мариана Попова роди момиченце, отвратена от България…
Певицата била разочарована от интригите и корупцията в България, и предпочитала да се потопи в идилията на Италия...

Мариана Попова роди момиченце, отвратена от България…

Мариана Попова роди момиченце днес в 9:22 ч. Малката принцеса и майката са в отлично състояние. Певицата и бащата на детето – Ханес, избраха Мария Магдалена за име на първородната  си рожба. Тя тежи 3 килограма и е висока 50 см.

Не е ясно защо детето е кръстено на блудницата

която Христос приобщил към учениците си. Тя била единствената жена сред тях. Според vip-bg.info младите родители били повлияни от книгите на Дан Браун, където Мария Магдалена е представена като централна фигура, която продължава древния култ към богинята Майка и свещената женственост. Пред нея се прекланяли най-великите умове на човечеството от Леонардо да Винчи до Исак Нютон. Според една легенда двамата с Христос имали дете, което поставило началото на френската кралска династия на Меровингите.До тук всичко е ок, но преди време Мариана заяви в свое интервю, че след раждането ще заживее с Ханес в Италия. Изпълнителката обясни решението си с това, че е

отвратена от българската действителност

и иска да отглежда детето си в спокойна обстановка.

Бившата вокалистка на „Кокомания“ била разочарована от интригите и корупцията в България, и предпочитала да се потопи в идилията на Италия. Аман от претенции и хленч. Аман от недоволни „ВИП“-персони, замазващи собствената си безпринципност в мъгла от злобни нападки и обвинения към държавата…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f05C0YLer98]

Все пак, тя нямало да спре да ни радва с песните си –

подготвя нов албум.

Ханес по професия е сомелиер. Двамата се срещнали преди година в български хотел, където Мариана е на почивка, а той – на работа. „Впечатли ме, че ми дава огънче, отваря ми вратата на колата… Той е кавалер и джентълмен. Облича се много стилно, като останалите италианци. Аз не харесвам лошо облечени мъже, дразнят ме. Както и усещането му за света – умее да се радва на малките неща. Не е комерсиален човек. Много е артистичен, рисува. Романтичен е“, разказва Мариана.

Тя започва кариерата си през 1996 г. Десет години по-късно печели първа награда в конкурса „Бургас и морето“ с песента „Сънувай ме“ в дует с Дани Милев.Тя представи страната ни на „Евровизия“ през 2006 г. с „Let Me Cry“. Дебютният й албум „New Religion“ излезе миналата година.

About Даниел Димитров

Check Also

Битова страст от времето на народната власт

Няма нищо по-лесно от това една дама да завърти шайбата на телефона, за да си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!