Home / звукът на бозата / Кое е това момиче?
Хилда е почти неузнаваема с перфектна физика, блестяща холивудска усмивка и 100-процентна фотогеничност...

Кое е това момиче?

Хилда Казасян направи фотосесия с Васил Къркеланов и неговия екип по повод деветия рожден ден на известен софийски клуб.

Дамата, която наскоро получи наградата „Жена на годината”, сменя няколко визии и всяка от тях показва определен стил и настроение. Всичко е толкова различно, че човек не без основание би се запитал „Кое е това момиче?“. 

Истината е, че на снимките Хилда е почти неузнаваема с перфектна физика, блестяща холивудска усмивка и 100-процентна фотогеничност. Майсторът на тези цветни и черно-бели произведения на изкуствата е известен с работата си с за „Плейбой” и „Ева”, за Лили Иванова и редица български модели.

При Хилда топ фотографът за пореден път показва, че всяко лице може да бъде негов модел, който от своя страна може на практика да получи неограничен брой превъплъщения, а ти да изглеждат като негова втора природа.

В момента певицата и продуцентите й от музикална компания “Старс рекърдс” работят по нов сингъл. Преди броени дни Хилда се върна от Япония, където изнесе поредица от концерти заедно с Теодосий Спасов. 

About Даниел Димитров

Check Also

Кольо Гилъна: За епохата на „Контрол“ в книгата „Извън контрол“

СОФИЯ,  11.06.2024 12:53  (БТА)  Нищо не съм спестявал в книгата. Това е и моят живот, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!