Home / музика / Да заредим батериите със Скарлет
Парчето се казва „Relator” и е първият от съвместния албум на Scarlett Johansson и Pete Yorn...

Да заредим батериите със Скарлет

465

Парчето се казва „Relator” и е първото от съвместния албум на Scarlett Johansson и Pete Yorn – The break-Up. Деветте песни са записани още през 2006 г. – две години преди дебютния на Scarlett – Anywhere I Lay My Head.

Младата актриса и изпълнителка изненадва феновете си с едно по-нежно и женствено звучене, което е перфектно съчетано с приятния тембър на Pete Yorn. Парчето е зареждащо и енергично, напомнящо за музиката от 70-те. Звучи лятно, но в никакъв случай – лигаво. Идеално за зареждане на батериите на тези, които ще си позволят лукса да не почиват в най-горещите дни на лятото. 

Винаги си личи, когато пее актриса, а когато актрисата може да пее се получава брилянтен продукт като този на Скарлет и Пит. Насладете му се, още повече че това е парче, което може да чуете  повече от веднъж, без да ви омръзне. Освен това, като всички нови творения, звучи познато, но в случая – без претенции. И за да не звуча голословно, но и всичко да е по правилата – ето и мостра:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sJ5YHI24b9o]

Засега толкова, останалото – септември:

Всички, които искат да надникнат зад кулисите на фото сесията към албума, могат да го направят на официалния му сайт www.thebreakupalbum.com, където е качено краткото видео, което току що може би видяхте . Както ще се убедите сами, фото сесията е в типичния за албума ретро стил.
 
Албумът The Break-Up се очаква на българския музикален пазар на 8 септември от Орфей мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. /Даниел Димитров

(Материалът е публикуван и в www.mmtv.bg)

About Даниел Димитров

Check Also

Режисьорът Александър Мутафчийски: „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили, за да ни покаже пътя

СОФИЯ,  19.03.2024 12:24  (БТА)  „Славеят“ дойде в момент, когато се бяхме изгубили – за да ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!