Home / звукът на бозата / Алекс Раева: Слави никога не може да бъде за затворена страница
Никога не съм ги деляла музиката от модата, просто винаги едно надделява над другото в определен момент, казва бившата вокалистка от "Шоуто на Слави"

Алекс Раева: Слави никога не може да бъде за затворена страница

Бившата вокалистка от „Шоуто на Слави“ Александра Раева беше изненадата в ревюто на „Totally Erected“, състояло се снощи в частна къща в Бояна. Освен че се изяви като манекенка, певицата изпя няколко нови песни, които може би ще бъдат включени в албум.  Музиката е на Ясен Козев от група „Булгаро“.

 Александра Раева е родена в София на 24 септември 1980 г. Родителите й – Илия Раев и Наталия Бардская, са актьори. Сестра й, която е с 12 години по-голяма от нея, е завършила НАТФИЗ.

 През 2004 година Алекс спечели наградата за най-успешна смяна на имиджа на Pantene Beauty Awards, а според проучванията на Life.dir.bg е едно от най-желаните лица за корица на българския „Плейбой“.

 ИНТЕРВЮ С АЛЕКСАНДРА РАЕВА:

 – Завръщате ли са на българската сцена?

А.Р.: Не бих казала. Покрай новите ми проекти ми са налага да пътувам много. Въобще не съм ходила за дълго навън, но мисля, че пак ще ми се наложи да пътувам доста.

 – Песните, които изпълнихте на ревюто, част от нов проект ли са?

А.Р.: Те са направени с Ясен от „Булгаро“ специално за ревюто. Предполагам, че ще излязат в албум, но това зависи от спонсорите.

 – С музика или с мода ще свързваме името Ви отсега нататък?

А.Р.: Никога не съм ги деляла. Аз имам две образования – музикално и художествено. Просто винаги едно надделява над другото в определен момент.

 – Сега кое от двете отива на заден план?

А.Р.: С моя братовчедка създаваме нова модна марка за всекидневно облекло, тип „Зара“.

 – Как ще се казва марката?

А.Р.: Агата (б.р. – Алекс поставя ударението на първата сричка).

 В България ми предстои още един проект, но засега не мога да кажа нищо повече, тъй като хората, с които го правя, все още не са ми дали тази възможност.

 – С модата или с музиката е свързан?

А.Р.: Не, с експо дизайн. Става въпрос за специализация в чужбина.

 – Около Вашата личност винаги се носят много слухове и то в издания, които се наричат сериозни. Склонна ли сте да ги опровергавате?

А.Р.: Аз никога не съм коментирала личния си живот и затова той винаги е будил интерес. Затова винаги хората коментират неща, които не са верни. Искам да се знае, че нито съм бременна, а шоуто на Слави напуснах заради проблеми с гърлото. После реших, че това е моментът, в който трябва да поема сама своя път.

 – „Шоуто на Слави“ затворена страница ли е за Вас?

А.Р.: Не, никога няма да бъде затворена страница. Всички от екипа са ми много близки и ако съм достойна да бъда някога гост на шоуто, ще бъда гост.

 – Харесвате ли „Мюзик айдъл“?

А.Р.: Мисля, че беше крайно време да има такъв качествен продукт в България и мисля, че изпълнителите се справят много добре. За пръв път виждам една хубава качествена картина.

 – Кой е Вашия фаворит?

А.Р.: Валентина. За съжаление тя отпадна, но мисля че ще преуспее като певица занапред. /Даниел Димитров/ /ИММ/

About Даниел Димитров

Check Also

Битова страст от времето на народната власт

Няма нищо по-лесно от това една дама да завърти шайбата на телефона, за да си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!